Väntan..

Väntar nu på att få reda på om det blir operation eller inte.

Igår gjorde vi en MR-undersökning ochögonbottnenundersökning. Ögonundersökningen visade på något slags tryck på höger sida. MR vet vi inte än. Det var Hemskt när han skulle sövas. Först försökte de sätta slang i båda armarna, det gick inte. Så vi fick söva honom genom en mask som vi höll fast medan han panikgrät. Sen somnade han och vi var tvungna att gå. Jag bröt ihop fullständigt och hade svårt att lugna mig. Allt kom över mig. Är så trött att behöva plåga honom med undersökningar och prover. Vill bara att vi ska kunna ha vanlig vardag.

Superbebisen är sämre i nacken. Han kan inte hålla huvudet alls just nu…  vet ännu inte varför. De tror att det är tillgänglig.

 

Tror antingen vi får åka hem idag eller fredag, eller också blir det operation planerat med en shunt.

Ge mig styrka för idag är jag svag.

Annonser

4 reaktioner på ”Väntan..

  1. Jag känner igen känslan av kaos och maktlöshet. När vår dotter sövdes så hade hennes nål åkt ut så dom fick sätta in en ny akut, hon var jätteledsen och allt gick så fort. Jag grät så mycket så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men man får tänka att det är för barnets bästa, det är nödvändigt. Behöver du prata om shunten eller liknande så hojta till, vår dotter har också en. Styrkekramar

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s