Bra natt :D

Trots täppt näsa har Superbebisen sovit bra 🙂 eftersom jag kände mig utvilad gick jag upp med honom och lät sambon sova.Vi brukar göra tvärtom. Han sover än. Jag måste dock väcka honom snart då jag ska till psykologen om en stund.

Superbebisen har varit på strålande humör nu på morgonen 🙂 redan i sängen när han vaknade låg vi och busade. Sedan gick vi upp och har lekt i 1 1/2 timme utan gnäll.

Tog efter tipsen som specialpedagogen gav igår. Jag fyllde en liten plastlåda med småsaker som har olika former och material. Tex knäckformar, reflex, bebisborste, liten smörkniv, portmonä osv. Hon förklarade att barn har ett behov av att upptäcka. Så som många barn gör när de rotar i lådor i köket. Eftersom inte Superbebisen kan det får han upptäcka på sitt sätt med en spännande låda. Visst önskar jag att Superbebisen inte  hade några motoriska problem, men det är kul att klura ut bra övningar, lekar och saker. Känns ju så otroligt meningsfullt.

knackformar-vita-240-p-toppits-1578909153.jpg

Superbebisen sover en sväng i min famn just nu. Han har börjat med en sak jag inte gillar. Efter att han sovit i ca 10 minuter börjar han gråta och åla sig. Något stör. Har varit så i ca 4 dagar. Hoppas bara det är något tillfälligt med magen.

Igårkväll och nu på morgonen har han fått välling med lite vispgrädde i. Min idé. Kanske dum? Han följer sin kurva men jag vill så gärna att han får lite hull så han har något att ta av om han blir sjuk.

You can count on me

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s