Take me away..

Vi hade ju en vecka med bra sömn. Jag var så lycklig. Trodde att detta var vårt nya liv. Våra nya nätter med kanske 2-3 uppvak. Så fel jag hade…

De senare 3-4 nätterna har nog varit de värsta. Superbebisen sover nästan inte alls. Bara kastar sig hit och dit. Får ingen ro. Skriker inte så mycket men sover inte. Vi försökte allt. I egen säng. I vår säng. På oss. Bredvid oss. Med kudde. Utan kudde. På mage. På sidan. På ryggen.  Ingenting funkade. Jag tror inte han fick en enda timmes ihållande sömn under hela natten. Det börjar bli tufft nu. Riktigt tufft utan sömn. Jag mår illa. Så jag nästan kräks. Huvudvärk. Yrsel.

1452331068945-657202084.jpg

Om bara nätterna blir bättre så att både vi och Superbebisen kan få lite sammanhängande sömn blir allt enklare.

Tror han varit dålig i magen. Många blöjor igår och även idag. Förhoppningsvis ät det magen som stört. Det ska vi nog kunna få ordning på.

Positivt i morse: Han låg ner på ryggen plant på sängen och lyfte huvudet 2-3 ggr. Han åt ca 180 ml välling. Han skrek inte när jag klädde på honom. Han skrattade högt flera ggr. Bulan på huvudet ser mindre ut.

Negativt: Magen i obalans. Gnällig. Extra mammig. Otålig. Skrikig i bilen.

Nu är vi påväg och ska fiska på isen. Har inga höga förhoppningar på att det ska gå så bra. Superbebisen hatar att ha på dig overall oxh brukar ju inte gilla att sitta i vagn. Men men. Vi får se.

Om man inte provar vet man inte det går.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s