Vill sova bra

Tillbaks till ruta ett. Vaknar ca var 20-40 minut hela natten. Superbebisen har svårt att komma till ro. Jag vet inte vad det beror på. Kan det blivit någon skada som stör hans kropp. Viktigast är att dämpa allt som är obehagligt eller gör ont. Inte mer smärta hos min son, det har han haft tillräckligt.

Trots många framsteg igår tänker jag mycket. Kommer han kunna sitta snart? Kommer han kunna använda sina händer i framtiden? Kommer han kunna gå och prata. Vet inte på vilken nivå jag ska lägga mina förhoppningar.

Sambon, Superbebisens pappa alltså, tror att allt kommer bli bra. Att det kommer ta tid men att det kommer bli bra. Jag vet helt ärligt inte vad jag tror.

Sambon vill inte ha fler barn. Gör ont att höra. Jag vill inte heller ha det nu, men inser att om 3-4 år vill jag ge Superbebisen ett syskon. Vi får se hur det blir.. Just nu vill ingen av oss göra om den här resan.

Ska till sjukhuset och ögonmottagningen idag. Måste kolla Superbebisen jämt känns det som. Väldigt onormal vardag som nu börjar bli normal för oss.

Ska förmodligen köpa en ny vagn idag. Måste få det att fungera innan sambon börjar jobba igen.

Andas, tänk positivt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s