2015, inte vårt år

Låter väl hemskt att säga så när Superbebisen faktiskt föddes 2015. Han är egentligen det enda bra som hände 2015. Redan på nyårsdagen för ett år sedan var vi på akuten för att jag fick problem med njuren under graviditeten. Därefter kom käftsmäll efter käftsmäll med diverse oturligheter.

Pratade med min psykolog som sa att 2015 inte var vårt år utan att vi skulle ta nya tag 2016. Det ska vi också! Superbebisens pappa börjar jobba 1 februari igen, vi ska köpa maskiner så vi kan ha ett hemmagym, vi ska börja ha mer barnvakt och svärmor kommer gå ner i tid på jobbet. Jag får se om jag stannar hemma hela 2016 med Superbebisen. Vill lägga all kraft och energi på att hjälpa honom med motoriken. Det är bra att vi får hjälp från habiliteringen. Detta kommer bli bra.

Det som grämer mig något kopiöst är när jag tittar på bilder och filmer från när Superbebisen var 1,2 och 3 månader. Han var motoriskt tidig då. Höll huvudet fint och lekte med saker. Det som hände sen var att trycket i hjärnan ökade och tryckte på den motoriska delen i hjärnan. Må den bli återställd. Annars vet jag inte hur jag ska förlåta läkarna. Hur jag ska släppa min bitterhet. Varför lyssnade ingen på mig. Jag höll inte inne, visste att något var fel.

2016 kom och ta oss med mjuka, varma armar och omslut oss, vi behöver det. Jag ber om lite mer lugn och mycket mer energi till vår lilla slitna familj. Låt oss ge varandra kärlek och styrka.

Gott nytt år kära vänner

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s