Försöker förstå

Det finns mammor jag umgicks med innan Superbebisen blev sjuk. Mammor som jag hade fika med varje vecka och där allt handlade om bebisar. Vissa av dessa mammor försvann med sjukdomen. Jag antar att verkligheten blev för obehaglig i deras bubbla av lycka. Det kan jag inte förlåta dem för.

Dessa personer är dock få. Vi har otroligt många runt oss som stöttar. Känner mig lyckligt lottad över det. Jag tror på positiv energi, den gör världen till en bättre plats.

Natten var hemsk fram till kl 3. Superbebisen hade hosta och hade svårt att sova. Jag la honom på min arm och snusade i hans hår tills vi båda somnade och sov till kl 7. Älskade son.

Superbebisen vill helst vara hos mig. Trots att hans pappa varit hemma i 4 månader nu så vill han helst vara hos mig. Jag låter honom vara det. Jag tror att kärlek och beröring helar.

Får inte glömma att glädjas åt det fina med min son. Han är det vackraste som finns. Han har fina drag och ett charmigt leende. Han älskar att mysa och jollrar lyckligt när jag pussar på honom. Han har världens ulligaste huvud nu när håret är på g. Det täcker ärret efter operationen. Jag känner dubbla känslor när jag ser ärret. Jag känner att något rött och hemskt har ärrat min sons perfekta hud och huvud. Samtidigt känner jag tacksamhet över hur skickligt kirurgen löste det.

Ikväll ska vi på fest. Nära och kära. Jag hoppas det går bra. Får han vara nära mig går det oftast okej. Har köpt nya, fina kläder åt honom. Kan inte hjälpa att det känns viktigt att göra min son stilig. Han är så vacker och ska alltid få det finaste.

Ta inget för givet och njut av vardagen.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s