Söndag med besök

Idag var Superbebisens pappa och jagade på förmiddagen. Vi hade en ganska mysig morgon själva och sedan kom min tjejkompis.

Superbebisen var trött och kinkig. Som sagt tror jag att tänder är på g. Trots det visade han hur vi brukar öva. Min väninna ser stora framsteg. Jag önskar jag kunde se det lika tydligt. Kände mig sorgsen över att vi inte kommit längre fastän Superbebisen är otroligt duktig och stark.

Idag sov han mest i min famn. När han kräver extra mycket närhet så får han det. Jag vill ge honom allt han behöver, ge de bästa förutsättningarna. Likaså när det gäller leksaker och annat. Allt som kan stimulera ska han få.

Funderar på att ta hjälp av en barnflicka när Superbebisens pappa börjar jobba snart igen. Mest för att få hjälp med att stimulera och träna med honom.

Positivt idag – Superbebisen har varit duktig med händerna och både fått tag i leksaker och sugit på sina händer. Magen verkar va i bra form. Refluxen verkar vara bättre. Han har suttit i Ergobaby i minst en kvart vilket betyder att han inte är så spänd i benen längre.

Negativt idag – Mer hosta. Äter dåligt och speciellt fast föda. Gnällig och ska vara i famnen hela tiden.

Nu gäller det att kämpa på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s